2010. augusztus 04.

Garantált társkeresés

Visszafizetik a tagdíjat, ha a felhasználó nem talál párt magának.

Visszafizetik a tagdíjat, ha a felhasználó nem talál párt magának.

A 2003-ban indult parom.hu webes társkereső 2010 júliusában megújította arculatát és stratégiáját. Az oldalt főként a budapesti, nagyvárosi 25-49-es korosztály körében lett népszerű, ezért az oldal üzemeltetői úgy gondolták, hogy ennek megfelelő designnal állnak elő, egyúttal számos web 2-es applikációt is beemelnek, a könnyebb és gyorsabb használat érdekében.

Az oldal üzemeltetői garancia keretében most felkínálják a tagdíj visszafizetését arra az esetre, ha a felhasználó az adott időszakban (hat hónap) nem jár sikerrel. Az üzemeltetők ennek ellenére nem számítanak tömeges visszaigénylésekre, mivel egy fókusz-csoportos kutatás eredményei alapján regisztráltjaik 73%-a eljutott legalább egy randevúra ezen időszak alatt.

A megújulást reklámkampány is kíséri, fontosabb mainstream online felületeken találkozhatnak a párkeresők a weboldal hirdetéseivel.

A parom.hu webes társkeresőt az Egyesült Társkereső Kft. üzemelteti, mely 2003-as indulása óta számos internetes társkeresőt üzemeltet a parom.hu oldalon kívül is. A magyar internetes piac több nagyobb szereplőjével van co-branded és affiliate megállapodása, de önállóan is üzemeltet niche társkereső oldalakat is. A cég 2007 óta Romániában is jelen van.

Indul A Bank és a Bezár a bazár! a TV2-n

12 órája

6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! - ma este 20:45-től Stohl András műsorvezetésével elstartol A Bank, a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja.