2013. július 17.

Gasztro különszám az Éva Magazintól

Az Éva Konyha iPaden is elérhető lesz a print verzió mellett.

Az Éva Konyha iPaden is elérhető lesz a print verzió mellett.

128+4 oldalon, 15 ezer példányban jelentkezik az Éva Konyha. Az Éva Magazin gasztro különszámát 3 hónapig lehet kapni, országos terjesztésben. Emellett ingyenes táblagépes (iPad) és okostelefonos változatban is elérhető. A lapban 151 recept mellett gasztrofesztiválokról, éttermekről, főzőtanfolyamokról lehet olvasni, de fröccskisokos és gasztroblogok ajánlói is szerepelnek a kiadványban.

Pócsik Anita, az Éva - és e különszám - főszerkesztője szerint azoknak szánják a kiadványt, akik meg akarják mutatni a kreatív oldalukat, és ennek a főzés is része. "Készítsünk gyorsan valami finomat, tálaljuk rafináltan, fotózzuk le okostelefonnal, osszuk meg a képet és az élményt is: ez lett a trend. A főzés (és vele együtt az ételfotózás) a hétköznapi művészet rangjára emelkedett, háziasszonyi kötelességből szabadságot adó önkifejezési formává vált" - mondta el.

A Marquard Media női magazinja már korábban is jelentkezett különszámokkal, ilyen volt az Éva Advent, az Éva Húsvét és az Éva Kölyök. Ezek együtt közel 23 000 alkalmazásletöltést és 47 000 magazinletöltést produkáltak a közlés szerint.