2013. január 30.

Gasztromagazin lett a NoSalty.hu

Több hónapig tartott a receptoldal átpozicionálásának előkészítése.

Több hónapig tartott a receptoldal átpozicionálásának előkészítése.

Több hónapos előkészítést követően átpozicionálták a NoSalty.hu-t, amely ezentúl nem receptoldalként, hanem online gasztromagazinként működik tovább. Ez volt a második nagyobb átalakítás a site 5 éves történetében: a recepteket magazinos tartalmak egészítik ki, emellett áttekinthetőbb oldalstruktúra kialakítása volt a cél.

Az új szerkesztőségi tartalmak között tanácsokat, érdekességeket találnak a sütés-főzés iránt érdeklődők. Továbbra is a női olvasókra építenek, de őket tágabb értelemben kívánják kiszolgálni, mint korábban - derül ki a közleményből.

A NoSalty.hu az OPA Gemius adatai alapján 2012 decemberében közel 1 millió 300 ezer egyedi látogatójával és több mint 30 millió oldalletöltésével a harmadik legnézettebb női oldal volt, a felhasználók oldalon eltöltött idejét tekintve pedig az első - közölték. Története során először, december 23-án negyedmilliónál is több ember látogatta meg az oldalt.

Új rekord a Sport TV-n

15 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

16 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.