2012. október 12.

Gazdaságban erősít az Origo új portálja

Az Investor.hu nevű új portál online gazdasági újságként befektetési, elsősorban tőzsdei híreket és piaci információkat szolgáltat.

Az Investor.hu nevű új portál online gazdasági újságként befektetési, elsősorban tőzsdei híreket és piaci információkat szolgáltat. A portál és az ehhez kapcsolódó hírszolgáltatás fő értéke – a frissességen és a pontosságon túl – hogy közérthetően, látványos és könnyed formában dolgozza fel a sokak számára száraz gazdasági információkat.

„Fontosnak tartjuk, hogy hirdető partnereink számára újabb és újabb célcsoport szegmenseket, míg olvasóinknak a teljes hírpalettát lefedő szolgáltatásokat biztosítsunk” - mondta el Vaszily Miklós, az Origo Zrt. vezérigazgatója. „Az áprilisban indult gasztro-életmód tematikáink, mint a Webszakács és a Táfelspicc után ősszel az üzleti-gazdasági szegmensre összpontosítottunk.”

Az Investor.hu egy olyan online gazdasági - elsősorban befektetésekkel, tőzsdével és a pénzpiacok trendjeivel foglalkozó - újság, amely minden megtakarítással rendelkező látogató számára eligazítást nyújthat a hagyományos és alternatív befektetési lehetőségekben, számukra értékes és hasznos, folyamatosan frissülő tartalmat biztosít. Közérthető nyelvezete azon olvasók számára is lehetőséget ad elmélyedni a gazdasági folyamatokban, akik szeretnének tudatosan dönteni a saját befektetéseik terén, és fontos számukra a megalapozottság. Az elemzőkből és befektetési szakemberekből felépülő szerkesztőség egyben minőségi garanciát is jelent a színvonalas tartalomra.

Az oldalon megjelenő információk között megtalálhatóak napi gazdasági hírek, piaci adatok, tőzsdei elemzések, de ezen túl számos befektetési stratégia is bemutatásra kerül. A hagyományos cikkeken túl hírlevelek, közvetlenül is elérhető exkluzív elemzési tartalmak is támogatják az Investor.hu olvasóit a befeketési sikereik elérésében.

„Úgy gondoljuk, az Investor.hu-val egy hiánypótló gazdasági portált hoztunk létre, amely hangvételében, tartalmában, innovatív megoldásaival új olvasói tábort vonz az Origo Media Group portfóliójába” – mondta Vaszily.