2016. november 17.

Geszti Péter a Sláger FM-en

A Rapülők frontembere GPS címmel indít műsort a rádióban.

Geszti Péter 2000 óta először, a 103.9 Sláger FM-en tér vissza műsorvezetőként az éterbe GPS című műsorával minden vasárnap délelőtt 10-12 óra között.

A GPS a Geszti Péter Special rövidítése. A műsorban a ’90-es évek slágerei mellett mai dalok is elhangzanak, Geszti Péter jól ismert, sajátos stílusában kommentálva. Hallható lesz Geszti Péter édesanyja, a felejthetetlen humorú Márta néni is, aki kihagyhatatlan és ikonikus alakja volt a hazai rádiózásnak, a Danubius, a Sláger, végül a Neo FM állandó szereplőjeként.

„Mostanában nosztalgikus hangulatban vagyok, hiszen a Rapülőkkel a februári koncert kapcsán nagyon sok régi sztori, poén és sláger kerül elő” – mondta Geszti Péter. – Jó helyen és jó időben talált meg a Sláger FM az ötlettel, hogy újra üljek a mikrofon mögé. Rengeteg ötletem van a műsorral kapcsolatban, hasonló izgalommal megyek a stúdióba, mint egykor kezdőként a Danubius Rádióban. Nem szeretnék csupán nosztalgiázni, és kizárólag a múltban lavírozni, bár nyilván sok olyan tartalom lesz, amely a ’90-es éveket idézi majd történetekkel és akkori slágerekkel. A műsor a jelenben készül, ezért inkább úgy fogalmaznék, a GPS segítségével minden vasárnapot újratervezünk!”

Kémikus tematikus nap a Da Vinci TV-n!

7 órája

Szeptember 21-én szombaton délután a kémia varázsát hozza el a gyerekek számára a Da Vinci TV. Szó lesz mindenről, amit az anyagok változásaival foglalkozó természettudománnyal kapcsolatban tudni lehet.