2011. április 12.

Globális táblagépes applikáció a Ringiertől

″Appazine″-ként pozicionálják a the collectiont a cégnél. Minden alkalommal egy-egy témát jár körül a német, angol és kínai nyelven elérhető kiadvány.

″Appazine″-ként pozicionálják a the collectiont a cégnél. Minden alkalommal egy-egy témát jár körül a német, angol és kínai nyelven elérhető kiadvány.

the collection címmel indított globális táblagépes applikációt, avagy appazine-t a Ringier. Az angol, kínai és német nyelven elérhető kiadvány az AppSore-ból tölthető le, országonként más áron, az amerikai verzió 4,99 dollárba kerül. Az első szám "Vilmos herceg – A brit monarchia nagy reménysége" címmel jelenik meg, a közelgő esküvő kapcsán.

A the collectiont a Ringier svájci és vietnami munkatársai hozták létre hat hónap alatt. Olvasóként az olyan érdeklődő fogyasztókra számítanak, akiket érdekelnek a nemzetközi témák. "A the collection intelligens multimédia tartalmakat nyújt okos embereknek, akiknek van humorérzékük, akik kényelmes és korlátlan hozzáférést akarnak az információs alkalmazáshoz bárhol és bármikor, és olyan tartalmakat, amelyek igényesek ugyanakkor szórakoztatóak is. Ambíciózusak vagyunk az applikációinkat illetően, globálisan a legnagyobb app tartalom kiadók között akarunk lenni" - definiálta a célokat Thomas Trüb alapító-ügyvezető.

the collection

Az appazine először csak iPad-en lesz elérhető, a tervek szerint majd 2011 második negyedévében készül el androidos táblagépekre is. Thomas Trüb mellett a vezetőségbe Peter Hossli főszerkesztő és Stephane Carpentier kreatív igazgató tartozik bele.