2010. augusztus 06.

Gödörben a Facebook

Bárki élőben megjelenítheti üzeneteit a T-Mobile által felállított Facebook-falon a budapesti Erzsébet téren, a Gödör előtt.

Bárki élőben megjelenítheti üzeneteit a T-Mobile által felállított Facebook-falon a budapesti Erzsébet téren, a Gödör előtt.

A hatalmas üzenőfalra profi rajzolók segítségével kerülnek fel a hozzászólások - a feladó profilkép karikatúrájával együtt. A Facebook-oldal frissülését követve a táblán a régi hozzászólások helyére felkerülnek az újabbak. Aki szeretné kipróbálni, csak annyit kell tennie, hogy like-olja a „Facebookozz az utcán” oldalt (www.facebook.com/azutcan), és a megjeleníteni kívánt szöveget beírja az üzenőfalra.

Egy beszámoló szerint akár ott a helyszínen, a mobiljáról. Aki otthonról szeretné követni, ahogy üzenete megelevenedik, azt is könnyen megteheti, hiszen három kamera élőben streameli a falat, illetve a rajzolók munkáját. A falon megrajzolt hozzászólások képei is felkerülnek a „Facebookozz az utcán” profiloldalra. Az oldalhoz az indulás óta eltelt 3 nap alatt eddig közel nyolcezren csatlakoztak. A Facebook-fal vasárnapig, dél és éjfél között működik. A hozzászólásokat 12:00 és 23:00 között fogadják. A projekt kivitelezésében a T-Mobile partnere a Saatchi & Saatchi Budapest.

Címkék: web 2.0