2010. június 19.

Goldenblog - hatodszor

Az idén sem kell mellőznünk a hvg.hu immáron hagyományos onlinenapló-versenyét. Indul a hatodik Goldenblog.

Az idén sem kell mellőznünk a hvg.hu immáron hagyományos onlinenapló-versenyét. Indul a hatodik Goldenblog.

Idén kilenc, előre rögzített témában zajlik majd a verseny, és a tavalyi Goldenbloggal szemben most nem lesz megkülönböztetés “amatőr" és "profi" blogok között. A verseny fő célja azonban továbbra is a nagyközönség előtt ismeretlen, hiánypótló és friss blogok felfedezése.

Az útnak indított, kilenc kategória versenye nem egyszerre, hanem heti bontásban, egész nyáron át fog zajlani. Az egyes kategóriák megmérettetése idén két fázisban történik. Az első a nevezés és válogatás szakasza lesz. Ebben a szervezők az adott kategóriába nevezett blogok mindegyikét átnézik, és az 50 legjobb blogot indítják a versenyben. Ezt követően kapcsolódik be a szakmai zsűri és a közönség; az utóbbiak a nevezéskor jelentkezhetnek zsűrizésre. A két zsűri listáit végül a szervezők összesítik – közölte a kiadó.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

7 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

14 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.