2011. július 05.

Goldenblog hetedszer

Változik idén a verseny menete: egyszerre zajlanak a kategória szavazások.

Változik idén a verseny menete: egyszerre zajlanak a kategória szavazások.

Hetedik alkalommal rendezi meg a Goldenblog blogversenyt a HVG.hu. A cél ugyanaz, mint eddig: a legjobb blogok - szakmai és közönségdíjas - elismerése, illetve a hazai blogoszféra fellendítése. Változik viszont a verseny menete.

Idén július 7-től július 28-ig lehet nevezni, a korábbi évektől eltérően egyszerre zajlik a kilenc kategória versenye. A nevezési kategóriák ezúttal szorosabban kapcsolódnak a HVG online portfoliójának tematikájához. A blogokat a fenti időszak alatt, illetve az azt követő egy hétben szűrik, utána jön a kéthetes közönségszavazás, és párhuzamosan dolgozik a szakmai zsűri is.

A győzteseket a Goldenblog weboldalán hirdetik ki, a szponzori díjakat pedig szeptember elején, egy gálaesten adják át. A verseny főszponzora idén a Telenor. „Ez a blogverseny évek óta megmozgatja a hazai web2.0-s közösséget, és a Goldenbloggerek írásaikkal élményt nyújtanak olvasóik számára. Azon túl, hogy érdekes és egyedi hírértékű tartalmat gyártanak, véleményformáló szerepük van, ezért érdemes rájuk odafigyelnie a vállalatoknak is, iparágtól függetlenül” - mondta el Badics Eszter, a mobilszolgáltató közösségimédia-szakértője.

Címkék: blog goldenblog hvg