Ingyenes hirdetési lehetőséget és egyéb eszközöket kínálnak a civilszervezetek számára.

Magyarországon is elérhető immár a Google Nonprofit Szervezeteknek elnevezésű program. Ennek keretében havonta több mint 2,5 millió forintnak megfelelő ingyenes hirdetési keretet, videókészítési lehetőséget, valamint ingyenes irodai szoftvercsomagot nyújtanak az arra jogosult szervezeteknek.

A Google az interneten élőben közvetített oktatásokat is szervez a közeljövőben, ezekhez bárki csatlakozhat.

A programhoz a világ 12 országából csatlakozhatnak a civilszervezetek. Magyarországon a TechSoup nemzetközi szervezet helyi partnerével, a NIOK Alapítvánnyal együttműködésben, a CivilTech Program keretében érhető el.

A magyarországi nonprofit szervezetek számára 2013 decemberétől elérhető a Google Ad Grants, mely ingyenes hirdetési lehetőséget biztosít számukra. A Google Nonprofit Szervezeteknek program mostani indulásával kibővül a szervezetek számára ingyenesen rendelkezésre álló eszköztár. Ha fel tudják kelteni a figyelmet, ha több támogatót és önkéntest találnak, ha hatékonyabban intézik mindennapi teendőiket, akkor eredményesebben tudnak tenni ügyükért, legyen az helyi vagy globális szintű

– mondta Heal Edina, a Google magyarországi vezetője.

Heal Edina

 

Nézze meg Heal Edina teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.
Címkék: google civil heal edina

Tulajdonost vált az Új szó és a Vasárnap

10 órája

A Penta csoport eladja a Petit Press kiadóban birtokolt részvényei egy részét, ugyanakkor a magyar lapok a Penta tulajdonában levő News and Media Holdinghoz kerülnek.

Indul a nevezés a Zöld Béka Díjért

15 órája

A díj amellett, hogy elismeri a legjobb fenntarthatósági jelentést készítő cégeket, kiváló lehetőség arra, hogy a társaságok felmérjék, hol tartanak a beszámoló készítésre vonatkozó uniós előírás teljesítésében.