2010. december 25.

Google – utcahosszal

Behozhatatlannak látszik a Google előnye az amerikai keresőpiacon – tudható meg a comScore novemberi adataiból.

Behozhatatlannak látszik a Google előnye az amerikai keresőpiacon – tudható meg a comScore novemberi adataiból.

A kereső a piac 66,2 százalékt uralta a múlt hónapban; ez még akkor is remek eredmény, ha egy tizedszázalékkal elmarad az októberi adattól. Ugyanennyit veszítettek a Yahoo! site-jai, 16,4 százalékos részesedéssel a második helyen végezve. A 16 milliárd keresést elemző felmérés adatai azt mutatják: három tizedszázalékot javított a Bing, amely 11,8 százalékon zárta a novembert,

Valamivel kisebb a Google előnye, ha a partneroldalak kétmilliárdos eredményeit is a „nagyokéval” egyben elemezzük. Így már ”csak” 64,3 százalék az előnyük, míg a Yahoo! 19,3, a Microsoft pedig 11,3 százalékra jött fel.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.