2011. november 18.

Görög szappanopera érkezik a tévébe

A törökök után itt az újabb sorozat, ezúttal az RTL Klubon.

A törökök után itt az újabb sorozat, ezúttal az RTL Klubon.

November végétől görög szappanoperával próbálkozik az RTL Klub, ilyesmit eddig nem láthattak a magyar nézők. A nagy kertévék korábban is kísérleteztek: legutóbb török szériákkal, miután lecsengeni látszik a dél-amerikai sorozatok divatja.

A 2008-ban készült sorozat Az éden titkai címet viseli nálunk, és november 25-én, szombaton startol, ezt követően pedig hétköznaponként lehet látni a szokásos délutáni "szappanopera sávban".

A sztori szerint hat végzős diák megalakítja a Holdkő társaságot és a hullócsillagok alatt fogadalmat tesznek egymásnak. Ettől a naptól fogva mindent elkövetnek azért, hogy életük nagy álma teljesüljön. 15 évvel később azonban szembesülniük kell a valósággal: senkinek sem sikerült elérni a célt...

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.