2012. július 03.

Gubás Gabi mesél a Boomerang csatornán

A Turner Broadcasting klasszikus meséket feldolgozó mesesorozatát július 9-től hétköznaponként 18.30-kor láthatják a legkisebbek.

Gubás Gabi, a népszerű színésznő lesz a vadonatúj, óvodásoknak készült Cartoonito mesék elbeszélője. A Turner Broadcasting klasszikus meséket feldolgozó mesesorozatát július 9-től hétköznaponként 18.30-kor láthatják a legkisebbek a Cartoonito műsorblokkban, a Boomerang csatornán. A Cartoonito mesék elsősorban 3-6 éveseknek készült sorozat, amely gyerekszínészek közreműködésével klasszikus meséket dolgoz fel modern tálalásban.

A gyerekszereplők a mesemondó narrációját követve játsszák el az eredeti történetet, így a hasonló korú nézők könnyedén tudnak azonosulni a főhőssel. A letisztult, jelzésszerű díszletek, a minimális jelmez és a narráció célja, hogy az előadás mind többet bízzon gyerekek képzeletére, és hogy a hallgató könnyen azonosulhasson a mesélő szubjektív interpretációjával. Az új sorozat jó érzékkel ötvözi a korosztálynak szóló nevelő és a szórakoztató elemeket, miközben jó eszköz a szülőknek, hogy gyerekeikkel megismertessék a meseirodalom gyöngyszemeit.

“A Cartoonito mesék a nagy klasszikusokat dolgozzák fel gyerekszereplőkkel. Azoknak a kisgyerekes családoknak készítettük, akik esténként együtt ülnek le a tévé elé, és szeretik megbeszélni a látottakat. Gubás Gabi közvetlen személyisége és meleg hangja új színt ad a jól ismert történeteknek, ezert örültünk, hogy ő lett a mesék narrátora" - mondta Váradi Adrienn, a Turner Broadcasting PR menedzsere.

A Cartoonito mesék c. sorozat július 9-től hétköznaponként 18:30-kor látható a Boomerang csatorna Cartoonito műsorblokkján. Bemutató film itt található.