2017. július 20.

Gundellel tér vissza az Áll az alku

Ősszel újra indul a TV2 emblematikus vetélkedője, az Áll az alku. A gameshow házigazdája Gundel Takács Gábor lesz, akinek neve több, mint tíz éve összeforrt a táskás játékkal.

A TV2 újra elhozza a népszerű hazai televíziós vetélkedőt, az Áll az alkut. A csatornának sikerült megállapodást kötni a Gundel Takács Gábort képviselő NuMuvee produkciós irodával, így újra feltűnik a TV2 képernyőjén a játékmester.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta, hogy egy hosszú tárgyalás-sorozat eredményes lezárásaként sikerült erre a műsorra leszerződni.

Az Áll az alku népszerűségének Gundel Takács Gábor és a rejtélyes bankigazgató személye mellett az is a titka, hogy a műveltség mellett a szerencsén is múlik a győzelem. A számozott táskák idén is több tízmillió forintot rejtenek, tehát a tét óriási. A műsort az IKO Műsorgyártó készíti.

Gundel Takács Gábort a Magyar Televízió 1994 és 1999 között futó Játék határok nélkül, a Danubius Rádió Cappucino című műsorából és sportközvetítésekből ismerhette meg az ország. Ezt követően számos műsorban vendégeskedett, majd 2004-ben a TV2-n megkapta az Áll az alkut. 2007-ben váltott, a köztévén számos kvízműsor és a 2014-15-ös Játék határok nélkül köthető a nevéhez. 2017 óta független televíziósként dolgozik.