2011. február 15.

Gyerekeknek szól az új főzőműsor

A TV Paprika és a Minimax indítja az új gasztroműsort, amely Miniséf címmel kerül adásba a két csatornán.

A TV Paprika és a Minimax indítja az új gasztroműsort, amely Miniséf címmel kerül adásba a két csatornán.

Miniséf címmel indít új közös műsort a Minimax és a TV Paprika. A gasztroműsor kifejezetten a gyerekeket célozza meg, s mint ilyen, a csatornák közlése szerint egyedülálló a régióban. A 20 részes sorozatban egy testvérpár, Mini és Max főz felnőttek segítsége nélkül olyan ételeket, amelyek biztonságosan, könnyen elkészíthetőek, és egészségesek is.

Mini és Max a konyhában

A Miniséffel a szórakoztatáson túl önállóságra is nevelnének a készítők, s azt kívánják elérni, hogy a konyha ne idegen hely, hanem a szabadidő tartalmas eltöltésének helyszíne legyen a kicsiknek. A program a TV Paprikán február 21-én, a Minimaxon február 26-án startol.

A Miniséfhez egy pályázat is társul: a gyerekek lefényképezhetik az egyedül vagy szüleikkel készített ételeket, és feltölthetik a fotókat a Miniséf honlapjára. A nyertest otthonában látogatja meg Serényi Zsolt, a TV Paprika szakácsa, hogy együtt készítsék el család vasárnapi ebédjét.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

3 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.