2010. november 18.

Gyertyát gyújtott a Class FM

Egy éves lett a rádió, sztárokkal telepakolt szülinapi zsúrral ünnepelt a Class FM. Saját és ″külső″ hírességek vettek részt a tortaszelésen.

Egy éves lett a rádió, sztárokkal telepakolt szülinapi zsúrral ünnepelt a Class FM. Saját és ″külső″ hírességek vettek részt a tortaszelésen.

Az első születésnap jelentősége hatalmas egy ember életében, hát még egy rádió esetében, amelynek indulását oly sokan fogadták kétkedve. Az elmúlt egy évben azonban a Class FM csapata bizonyított, naponta egyre többen hangolódnak a csatornára. A rádió munkatársainak áldozatos munkája meghozta gyümölcsét, az adó sorra nyeri a hallgatottsági versenyeket. A sikerek legnagyobb tanúbizonysága, hogy megszámlálhatatlan hallgató és sztár ünnepelte együtt a rádió születésnapját Sebestyén Balázsékkal – írják közleményükben.

Felidézik: pontosan egy évvel ezelőtt egy rohamtempóban éppen hogy elkészült, festékszagú stúdióban állt a Class FM stábja.

 

Lángosról posztolunk a legtöbbet

33 perce

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

4 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.