2014. február 13.

HD-adóval és mozicsatornával bővít az Invitel

Az Invitel február 1-jén emelte be kínálatába a Sport2 HD-t, február 14-től pedig – a hazai premierjével egyidőben – a Paramount mozicsatornát is elérhetővé teszik.

Az Invitel február 1-jén emelte be kínálatába a Sport2 HD-t, így már 21 HD-adó közül választhatnak a szolgáltató ügyfelei. Február 14-től pedig a Paramount mozicsatorna is elérhető az Invitelnél.

„A statisztikai adatok szerint a magyar háztartások egyharmadában már valamilyen lapostelevízión keresztül nézik az adást. Ezek legtöbbje pedig már képes a HD-minőségre, éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy minél több HD-adót tegyünk elérhetővé a kínálatunkban. Számos előfizetőnk keresi HD-csomagjainkat, a mostani 21 csatornával pedig továbbra is az elsők között maradunk a szolgáltatók versenyében” – mondta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. „Az új csatornák megtekintéséhez nem kell újrahangolni a tévékészüléket, elég a beltéri vevőegységet – a set-top box-ot - újraindítani és azok az Invitel IPTV- és digitáliskábeltévé-előfizetőinél automatikusan megjelennek a csatornakínálatban. A sportcsatorna a HD2, valamint HD Super minicsomag, a Paramount pedig a Családi csomag előfizetőinek érhető el” – tette hozzá.

A Paramount csatorna a legendás Paramount Pictures elmúlt két évtizedben készült filmsikereit, illetve más amerikai stúdiók alkotásait és kiváló európai filmeket is bemutat. Az Invitelnél a magyarországi indulás napján elérhető lesz a csatornakínálatban, így a szolgáltató ügyfelei számos Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas filmek közül választhatnak az új adón.

A Sport2 HD-n pedig elsősorban hazai és európai bajnoki futballmérkőzéseket, amerikai focit és egyéb népszerű sportágak meccseit vetítik. A labdarúgás mellett kézilabdát, kosárlabdát, jégkorongot és technikai sportokat is közvetítenek, illetve magazinműsorokkal is jelentkeznek.