2012. október 12.

HD-ben indul a Voice a Tv2-n

Mától sugároz a TV2 HD minőségben a megfelelő előfizetéssel és televízió készülékkel rendelkezők számára.

Mától sugároz a TV2 HD minőségben a megfelelő előfizetéssel és televízió készülékkel rendelkezők számára. A péntek este debütáló tehetségkutató műsor, a „Voice – Magyarország hangja” is már HD-ben lesz látható.

A pénteken 20:30-tól kezdődő széria a válogató adásokkal kezdődik, amikor is kiderül, kik azok a szerencsések, akik bejutottak a Mesterekhez meghallgatásra.

A SuperTV2 debütálásának napján, november 2-án, a kábelcsatornán csúsztatással szintén látható lesz a Voice, ahol az énekes tehetségkutató műsor az anyacsatornához hasonlóan HD minőségben kerül képernyőre. Nem ez lesz az egyetlen ilyen műsor a TV2 Csoport hamarosan induló kábelcsatornájának kínálatban: a tervek szerint a prémium műsorokkal jelentkező általános szórakoztató csatornán minden tartalom HD minőségben lesz látható.

A TV2 HD a UPC kábeles kínálatában a 30-as programhelyen érhető el a HD adásokat is tartalmazó digitális kábeltévés szolgáltatáscsomagok (mediabox HD, HD DVR vagy mediacard HD opciók) előfizetői számára. Az országos kereskedelmi csatorna tűéles valósághű képet adó változatával a kábelszolgáltatónál összesen már 13 HD adás érhető el (köztük a külön előfizetéssel nézhető HBO HD és a FilmBox HD).

Címkék: tv2 HD upc the voice