2010. október 18.

HD-ben vív Hong Kong

A nagy felbontású csatornák területére tolta át versenyét Hong Kong két legnagyobb kábeltelevízió-szolgáltatója.

A nagy felbontású csatornák területére tolta át versenyét Hong Kong két legnagyobb kábeltelevízió-szolgáltatója.

Szombaton indította el két újabb sportcsatornáját a Cable TV névre hallgató szolgáltató, amely – nem túl sok fantáziáról tanúskodva a névadásnál – hd201-től hd205-ig osztott elnevezést adóinak. Adóik ma még jellemzően a sporteseményekre fókuszálnak, a jövőben valamelyest nyitnának más témák felé is. A közkedvelt tornákról ennek ellenére nem maradnak le: a derbibolond helyieknek tervezik elindítani például a városállam első lóverseny-csatornáját.

Erre már csak azért is szükségük van, mert a nagy rivális Now TV sokkal diverzifikáltabb HD-portfoliót rakott össze magának mostanra. Nyolc nagyfelbontású adójuk között van mozi-, történelmi és természetfilm-csatorna is.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.