2010. november 13.

HVG: hízik a lap

Tizedével volt vastagabb októberben a HVG hirdetési blokkja, mint egy évvel korábban. Az FMCG, a HR és az oktatás húzott leginkább.

Tizedével volt vastagabb októberben a HVG hirdetési blokkja, mint egy évvel korábban. Az FMCG, a HR és az oktatás húzott leginkább.

Tavaly októberhez képest idén ugyanebben az időben csaknem 10%-kal több hirdetési oldalt értékesített a HVG hetilap (92,4 oldal a tavalyi 84,5 oldallal szemben – fizetős megjelenések, saját reklámok nélkül).

A kiadó közlése szerint a javuló eredményhez hozzájárult a lapban megjelenő hirdetések átlagos méretének ennél nagyobb arányú (20%-ot meghaladó) növekedése, továbbá több, a kiadó által a IV. negyedévben megvalósított, szezonális értékesítési aktivitás. Legnagyobb arányban az FMCG, valamint az oktatási és a HR szektor által megrendelt hirdetések volumene nőtt a hetilapban. Előbbiből hatvan, a két utóbbiból negyven-negyven százalékkal volt több októberben, mint egy évvel korábban.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.