2010. december 22.

HVG-krónika iPaden

Az újdonságok iránt fogékony olvasóinak szánja karácsonyi meglepetésként a HVG, hogy az ünnepek előtt iPad-en is elérhetővé tette Az év krónikáját.

Az újdonságok iránt fogékony olvasóinak szánja karácsonyi meglepetésként a HVG, hogy az ünnepek előtt iPad-en is elérhetővé tette Az év krónikáját.

A 2010-ről készült 40 oldalas összeállítás digitális változatának gerincét az év legfontosabb történéseit tartalmazó visszatekintés adja, amely hónapról-hónapra 300 képpel és videókkal illusztrálva összefoglalja a Magyarországon, illetve a világban lezajlott eseményeket. A HVG kihasználva az iPad nyújtotta lehetőségeket, kiegészítő információkat és fotógalériákat közöl, hogy újszerű élményekkel gazdagítsa a HVG-olvasóit. A HVG, mint az ország vezető hetilapja stratégiai céljának tartja, hogy valamennyi digitális eszközön, minél szélesebb körben megjelenítse tartalmát – közölte a kiadó.

Ennek első állomása volt a HVG iPhone applikációja, amelynek továbbfejlesztett, 2.0. verziója a múlt héttől már elérhető. A következő lépés a most megjelenő Év Krónikája 2010., amelyet februártól követ majd a hétről hétre szerda estétől elérhető DHVG kiadvány az iPad-en. Ezzel párhuzamosan a HVG megkezdte a más tablet-gépeken is futtatható verziók fejlesztéseit.

A most megjelenő „Krónika” nem ingyenes, kedvezményes letöltési ára 0,99 eurocent. A februártól rendszeresen megjelenő DHVG bevezető árát rövidesen nyilvánosságra hozza a Kiadó - írják.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

23 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.