2014. február 27.

Ha helyi hírek, akkor print

Legalábbis egy amerikai felmérés szerint lokális tartalmakat még mindig döntően ezen a platformon fogyasztják.

Legalábbis egy amerikai felmérés szerint lokális tartalmakat még mindig döntően ezen a platformon fogyasztják.

Az amerikai helyi lapok közönségének nagyobb része (55%) még mindig kizárólag nyomtatásban olvassa a környezetét közvetlenül érintő híreket - ismerteti a WARC annak a kutatásnak az eredményét, amely 150 helyi piacot vizsgált az Egyesült Államokban.

15 százalék olvassa a helyi újságot print és online, további 10 százalék olvassa az újságot mobilon, print és online, míg a print-mobil kombinációval 4 százalék él. 15 százaléknyi olvasó követi a híreket kizárólag digitális felületen, ebből a kizárólag online olvasók 7 százalékot, a web-mobil kombináció 5 százalékot tesz ki, 3 százalék pedig csak mobilon fogyasztja e tartalmakat.

A kutatást végző Poynter szerint a digitális közönség átlagosan fiatalabb és részaránya várhatóan nőni fog, ahogyan a helyi lapok okostelefonos környezetre optimalizált kínálata fejlődik. Eközben a csak printet olvasók köre "egy jól meghatározott, a hirdetők számára vonzó, magas státuszú közönség".

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.