2018. június 05.

Habony terjeszti Orbán üzenetét

Orbán Viktor európai befolyásáról írt cikket a New York Times annak apropóján, hogy a magyar miniszterelnök szövetségese, Janez Jansa jobboldali Szlovén Demokrata Párt nyert az előrehozott választásokon - írja a 24.hu.

A Mladina című szlovén lap interneten elérhető cikkrészlete korábban azzal vádolta a pártot, hogy Orbán Viktor közvetlenül finanszírozza az SDS-t, ugyanis a Facebookon és az Instagramon is olyan hirdetéseket találtak, amelyekben a Nova 24 tévé, illetve a Demokracija című lap az SDS támogatására hívja fel fizetett reklámban a felhasználókat. Márpedig a Nova 24 tévében és a Demokracija kiadójában, a Nova Obzorja nevű vállalkozásban magyar résztulajdon is van - írják.

Ahogyan korábban megírták: az SDS politikáját népszerűsítő szlovén médiumok egy részében jelent meg áttételesen vagy közvetlenül magyar befektetés, amit a korábbi hírek a Ripost című, a magyar kormányt támogató lap kiadójához, a Ripost Média Kft.-hez, illetve áttételesen Habony Árpád médiabirodalmához, illetve akár Mészáros Lőrinchez is kötődhettek.

A cikk elérhető: itt.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

2 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.