2016. augusztus 03.

Hajdú Péter távozhat a TV2-től

A Népszabadság információja szerint Hajdú gyártócégét, a Frizbi Entertainment Kft.-t is kiszoríthatják a tévénél.

A lap forrása úgy tudja, hogy szinte biztos, hogy nem lesz új évada Hajdú Péter Showtime című műsorának, mivel nagy volt a költsége, a vezetés viszont nem volt elégedett a tavaszi teljesítményével.

Hajdú Péter a lapnak adott nyilatkozatában azt mondta, hogy kilenc adást még terveztek a Showtime-ból, egyelőre azonban nincs aláírt szerződése, a tévének opciós joga van, és a menedzsment dönthet arról, hogy berendelik-e a következő évadot. Az Aktívra év végéig van szerződés, a Népszabadság azonban úgy tudja, hogy januártól más cég fogja gyártani a műsort a TV2-nek.

TV2

Hajdú Péter az Indexnek azt nyilatkozta, hogy a hír igaz, a TV2 valóban nem rendeli be a Showtime Hajdú Péterrel című műsora második évadát. Az okokról nem akart beszélni, de annyit elárult, hogy a csatorna 14 százalékos közönségarányt várt el a showműsortól, amelyet a 18–59-es korosztályra vetítve minden része felülteljesített, 15 százalék feletti közönségarányt hozott.

A lap megkereste a TV2-t is, de a cégcsoport őszi műsorairól csak később adnak tájékoztatását. A források szerint Andy Vajna, a tévé tulajdonosa azt nehezményezte a műsorvezetővel kapcsolatban, hogy producerként nem sikerült a csatornánál tartania Friderikusz Sándort.

Jön a Better Call Saul 4. évada

3 órája

Az AMC egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, a „Better Call Saul” 4. évada szeptember 27-én, csütörtökön 23:45-kor debütál a csatornán.