2016. október 19.

Hallgatott a Sláger FM

A csatorna a TNS Hoffmann-Media Meter legfrissebb négyhavi összevont hallgatottsági adatai alapján több célcsoportban a leghallgatottabb a budapesti vételkörzetű rádióadók között.

„Büszkék vagyunk az eredményekre, különösen azt figyelembe véve, hogy néhány kategóriában csak az egyetlen országos lefedettségű kereskedelmi rádió előzött meg minket, amely november közepén elnémul. Így biztos vagyok benne, hogy a Sláger FM pozíciója a jövőben tovább erősödik” – mondta Csikesz Erika vezérigazgató.

A TriMedia Sales House portfóliójába immáron a Rádió Rock is beletartozik, miután a két cég stratégiai együttműködést kötött. A partnerség keretében a TriMedia Kft. a Rádió Rock kizárólagos szpot és nonszpot reklámfelületeinek értékesítését végzi 2016. szeptember 13-tól, a cég feladata továbbá a Rádió Rock reklámfelületeihez kapcsolódó üzletpolitikai stratégia kidolgozása és megvalósítása is.

A Rádió Rock a 18-49 év közötti, magas vásárlóerővel rendelkezők rádiója, Budapest és 80-130 km-es vonzáskörzetében közel 2.5 millió főt érhet el. Speciális zenei összeállítása nemcsak a műfaj rajongóinak, hanem a minőségi zenét kedvelőknek is jó választás lehet. Kiemelkedően nagy vételkörzetének köszönhetően az országos kereskedelmi rádió megszűnésével jelentősen emelkedhet a hallgatók száma a 95.8 MHz-es frekvencián. Célkitűzése, hogy egyrészt megőrizze a már meglévő lojális közönségét, másrészt pedig szélesítse a hallgatói célcsoportját és maximálisan kiszolgálja az ügyfelei érdekeit.