2018. március 06.

Hamarosan indul Dallos Bogi talkshow-jának új évada

Dallos Bogit elsősorban énekesként ismerhettük meg, tavaly azonban több fronton is belekóstolt a műsorvezetésbe. Az új évad a Petőfi TV-n és a YouTube-on is látható lesz.

A fiatal énekesnő egy éve vadonatúj platformon jelentkezett: friss YouTube-csatornáján debütált a 7kornálam!, ahol hétről hétre egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. Az évad premier részeit március 19-től, minden hétfőn 21:05-től a Petőfi TV-n lehet megnézni, kedd este 7-kor pedig a YouTube-csatornájára is megérkezik.

Az új generációs talkshow lényege az, hogy Dallos Bogi otthonába invitál ismert embereket, hogy kibeszéljék az élet fontos dolgait, sőt még különböző „kihívásokat" is teljesítenek, így még inkább megismerhetjük őket. Boginál, eddig olyan hírességek jártak, mint Istenes Bence, Iszak Eszti, ByeAlex, Radics Gigi vagy Lábas Viki.

Dallos Bogi

„Mindig is imádtam a különböző talkshow-kat, és a szabadidőmet általában Ellen, Jimmy Fallon vagy James Corden társaságában töltöm. Nagyon régi vágyam volt, hogy egyszer én is kipróbálhassam magam valami hasonlóban, és nemrég eljött a pillanat. Este 7-kor áthívom magamhoz egy ismert barátomat, hogy dumáljunk, együnk egy kis popcornt, és vicces játékokat játsszunk. Nagyon örültem a pozitív visszajelzéseknek, és imádtam ötletelni, kreatívkodni ezen a műsoron, ezért megkezdtük a 2. évad forgatásait Temesi Ádám operatőrrel, fotóssal" - árulta el a műsorról a házigazda.

A friss évadban Bogi többek között Pápai Jocit, Freddie-t, Závodi Marcit, Viszkok Fruzsit és Tóth Gabit is vendégül látja lakása kanapéján. A műsor előzetese itt nézhető meg.