2019. december 11.

Három tematikus portál érkezik az Atmediához

Két online gazdasági híroldal, a Privátbankár és az Mfor, valamint az Életforma női online magazin hirdetésértékesítéseit kezdi meg január elsejétől.

A privatbankar.hu és az mfor.hu az online gazdasági sajtó két meghatározó, és egyben a legrégebbi portálok közé tartozik. Szerkesztőségük a minőségi gazdasági újságírás, a hiteles és informatív tájékoztatás elve alapján működik. A gazdasági hírszerkesztőség piac-meghatározó szerepét azáltal képes hosszú távon megtartani, hogy napi tematikájában döntő szerepet kapnak a saját értesüléseik kiegyensúlyozott feldolgozásával készülő cikkek, aminek sikerességét bizonyítja az is, hogy híreik napi idézettségük az online és print sajtóban egyaránt kimagaslóak - írják.

Ács Zsuzsanna a Privatbankar.hu Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy: „Gazdasági tematikájú híroldalaink az elmúlt húsz évben az online médiapiac meghatározó, stabil szereplőivé váltak, amelyeken a hirdetők magas minőségű tartalmi környezetben jelenhetnek meg. Tudatosan építjük a tematikus portáljainkat, és ehhez professzionális kereskedelmi partnert kerestünk, és választottuk az Atmediát."

Jövő év első negyedévében technológiai fejlesztés fejeződik be a kiadónál, ami azt jelenti, hogy a privatbankar.hu új szerkesztőségi rendszert, valamint arculatot kap, aminek köszönhetően jelentősen javul az oldalak eszközfüggetlen felhasználói tartalomfogyasztása. Az mfor.hu-val közös CMS rendszer pedig technikailag könnyíti majd meg a szerkesztőség feladatait.

Erdélyi Eszter az Atmedia online üzletfejlesztési és értékesítési csoportvezetője elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy újabb magas minőségű saját tartalmat kínáló, a saját területén meghatározó partnerrel dolgozhatunk együtt. Stratégiai célunk, hogy hirdetőink számára minél több minőségi, saját tartalommal rendelkező megjelenési lehetőséget kínáljunk, és úgy gondoljuk, hogy az idén portfóliónkba érkezett 12 új portál ezt erősíti."

2020 januártól az igényes, széles látókörű, vidám hölgyek lapja az eletforma.hu hirdetésértékesítését is az Atmedia végzi majd, amivel tovább bővül a kereskedőház női tematikus kínálata. A portál az olvasók számára a mindennapi életükhöz kapcsolódó aktualitásokat, tanácsokat, információs szórakoztató olvasmányokat biztosít: orvosi, kozmetikai, életvezetési, egészséges életmódra vonatkozó tanácsok, sport- és kulturális programok, televíziós érdekességek, könyvek, kritikák, párkeresési kérdések, otthonteremtés, kikapcsolódás, wellness - teszik hozzá.

Címkék: média atmedia