Március 29-én negyedik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A szakma egyik legrangosabb értékmérőjének számító elismerést idén is a Pesti Vígadóban veszik át a díjazottak. A gálaest házigazdája Harsányi Levente lesz.

A Televíziós Újságírók Díját idén tizenkét kategóriában, ünnepélyes díjátadó gálán adják át 2017. március 29-én 19:30 órakor, a Pesti Vigadóban.

Az elismerést 2014-ben a SorozatWiki főszerkesztője, Kenderessy Szabolcs kezdeményezésére alapították szak- és hírmédiumok azzal a céllal, hogy méltó módon ismerjék el a televíziós szakma legkiemelkedőbb teljesítményeit. A díjakat idén a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, a Kreatív, a Médiapiac, az Origo, a Sorozatjunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a Tvr-hét szakújságírói ítélik oda.

A jelöltek névsora után immár a díjátadó esemény házigazdájának személye is ismert: Magyarország egyik legrangosabb televíziós díjának gáláját március 29-én a Pesti Vígadóban, Harsányi Levente fogja vezetni.

A Televíziós Újságírók Díja az egyik legfontosabb szakmai díj. Öröm részt venni ebben jelöltként és műsorvezetőként egyaránt. Valódi megtiszteltetés, hogy engem kértek fel a gála vezetésére

– mondta Harsányi Levente.

A díjátadó támogatója és társszervezője a NuMuvee Hungary Kft, televíziós műsorgyártó.

Az idei jelöltek névsorát ebben a cikkben tettük közzé.