2010. július 12.

Hasít a síkképernyő

Másfélszer annyi síkképernyős tévét vehetnek az idén az osztrákok, mint tavaly. Pedig már 2009-ben is egymillió darab fogyott.

Másfélszer annyi síkképernyős tévét vehetnek az idén az osztrákok, mint tavaly. Pedig már 2009-ben is egymillió darab fogyott.

Még a nyugati szomszéd kereskedőinek várakozásait is felülmúlta ugyanis a keresletnövekedés, amelyet elsősorban a tegnap zárult foci-vébé generált. Már jóval a játékok előtt húsz százalékkal több síkképernyős tévé fogyott, mint az előző év azonos időszakában, de az első sípszó idejére harminc százalék körülire ugrott ez az arány.

A páratlan képi élmény mellett a növekedés motorja volt az árzuhanás is. míg tavaly ezer euró körül vesztegettek egy 100-110 centis képernyő-átmérőjű darabot, az idén egy kis ügyességgel már négyszázból megúszhatunk egy ilyen beszerzést Ausztriában.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

8 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

15 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.