2017. október 03.

Hasítanak a szállodák a Facebookon

Több mint hatezer Facebook-rajongót gyűjtött idén nyáron a Tisza Balneum Hotel, amely így a hazai szállodák közül a legtöbb új lájkolót szerezte – derül ki a Front Page Communications által készített elemzésből.

A hazai szállodák közül idén nyáron a Tisza Balneum Hotel gyűjtötte a legtöbb új Facebook-rajongót, összesen több mint 6,5 ezret, így 74 százalékkal nőtt a tábora. Az aktív és hangulatos tartalom mellett a sikerhez hozzájárult, hogy szelfipadot állítottak fel és így ösztönözték a vendégeket, hogy örökítsék meg élményeiket, és posztoljanak a szálloda oldalára. A Front Page Communications által üzemeltetett Fészbuker.hu adatai alapján összeállított toplistán a nyári hónapok rajongószerzésében a Hotel Visegrád lett a második, 3,2 ezer új lájkolóval, a dobogó harmadik fokára pedig a Gunaras Resort SPA Hotel léphetett fel 2,8 ezer új követővel.

A teljes rajongószámot tekintve a hazai szállodák közül a Hotel Kapitány Wellness vezeti a rangsort 123 ezer rajongóval. Második a Bambara Hotel (74 ezer), harmadik pedig az Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj (54 ezer).

Új rajongók – TOP 10 magyar szálloda a Facebookon
2017. június-augusztus között szerzett új rajongók száma alapján

1.Tisza Balneum Hotel 6,5 ezer

2.Hotel Visegrád 3,2 ezer

3.Gunaras Resort SPA Hotel 2,8 ezer

4.Aquaworld Resort Budapest 2,7 ezer

5.Wellness Hotel Gyula 2,5 ezer

6.Castellum Hotel Hollókő 2,4 ezer

7.Hunguest Hotel Forrás 1,9 ezer

8.Aquaticum Debrecen 1,6 ezer

9.Hotel Délibáb - Hajdúszoboszló 1,4 ezer

10.Hotel Lövér 1,3 ezer

Forrás: Front Page Communications

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

9 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.