Fuzionál az fps webügynökség és Virgo Creative. Az új, közös cég fps ügynökség néven működik tovább. Ezentúl is a humán szemléletmód jellemzi majd munkájukat, ember-központú termék tervezéssel, webes, mobilos, és IoT fejlesztéssel foglalkoznak.

Ha van valamire kereslet Magyarországon, akkor az a digitális design. Amire pedig még ennél is nagyobb, és egyre növekvő kereslet van, az a jó digitális design. Olyan ügynökség viszont, ami ezt a minőségi keresletet nem csak évente kétszer, hanem nagy volumenben, és hosszú távon is ki tudná szolgálni, csak kevés van. A probléma mindig is fennállt, mára azonban kijelenthetjük, hogy a megoldásához nincsenek elegen. Ezért különösen jó hír, hogy két vezető szakmai műhely a fúzió mellett döntött, amivel talán közelebb kerülhetünk ahhoz az aranykorhoz, ahol igazi emberek, igazi embereknek terveznek jól használható és szerethető digitális termékeket.

Az elmúlt évek tanulsága az, hogy jól használható és szerethető digitális termékeket vár ugyanis a világ, hozzáadott értéket és hasznosságot keresünk, legfőképpen pedig azt, hogy ne idegesítsen fel minket a saját mobilunk.

Egy ilyen termék alapkövetelménye, hogy észrevétlenül tegye könnyebbé az életet. Bankolás, oktatás, egészségügy, sport, utazás, számlázás, vásárlás, a lista a végtelenségig bővíthető. Mindenhol design szemléletre, igazi tervezésre van szükség, és olyan termékekre, amik nemzetközi pályán is kérdés nélkül megállják a helyüket.

A jó digitális termék onnan ismerhető fel, hogy az emberek szeretik használni. Egy ilyen terméket a létrehozója, és a felhasználója is szívesen enged be az életébe, aminek egyenes következménye, hogy profitot termel a tulajdonosának és az üzemeltetőinek is. A piac tehát adott, egyre több a digitálisan érett ügyfél, a kereslet pedig folyamatosan nő.

A probléma eddig ott volt, hogy ilyen termékeket nehéz volt létrehozni. Nem arról van szó, hogy ne lennének jó szakemberek, vagy az ügynökségek ne akarnának nagyon magas minőségen szolgáltatni, és olyan termékeket létrehozni, amire büszkék lehetnek, hanem arról, hogy még mindig kevesen rendelkeznek az ehhez elengedhetetlenül szükséges idővel és erőforrással.

Kevés olyan full stack digitális csomagokat szolgáltató ügynökség van Magyarországon, ami hosszú távon is biztosítani tudná a hazai piac – nagy volumen – magas minőség mesterhármasát, így a legtöbben ebből a közmondásoknak megfelelően csupán kettőt választottak. Mostanáig, ugyanis az fps webügynökség és a Virgo Creative a fúzió mellett döntött.

A két kreatív műhely modern kori házasságra lépett, mely frigybe mindketten egyenrangú partnerként, ötven-ötven százlékos hozománnyal érkeztek, ezt követően pedig Magyarország egyik legnagyobb lélekszámú egy háztartásban megtalálható designer populációjával, néhány edénykészlettel, és tizenkilenc év tapasztalatával gazdagodtak.

Az új, közös cég fps ügynökség néven működik tovább. Továbbra is a humán szemléletmód jellemzi majd munkájukat, ember-központú termék tervezéssel, webes, mobilos, és IoT fejlesztéssel foglalkoznak, innentől azonban még inkább az élvonalban.

A házasság nem titkolt célja ugyanis, hogy az fps ügynökség a Virgo csoportban rejlő szinergiákat és lehetőségeket is használva piacvezető és stratégiai partnerként legyen jelen a digitálisan érett multinacionális vállalatok, közép vállalkozások és az ígéretes hazai startupok életében.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.