2012. augusztus 27.

Háztartási gépeket tehetünk kockára a Viasaton

Kovács Áron lesz a csatornán induló új vetélkedő műsorvezetője.

Kovács Áron lesz a csatornán induló új vetélkedő műsorvezetője.
Kovács Áron

Nyered, ha mered címmel indít minden héten hétfőtől csütörtökig látható kvízműsort a Viasat3. A külföldi formátumon alapuló vetélkedő szeptember 10-én startol, és Kovács Áron lesz a műsorvezető.

A játék lényege, hogy a csapatok régi háztartási gépeket tesznek kockára annak reményében, hogy újakat nyerhessenek helyettük. Történhet ez otthon vagy épp munkahelyen is, mivel a műsorvezető bárhová betoppanhat. Ha nem sikerül elegendő helyes választ adni a kérdéseire, akkor nem csak az új tárgyat bukják, hanem azt is, amit lecseréltek volna.

"Számos vidám, megható és drámai pillanatot élünk át a forgatások során. Egészen különleges hangulatot kölcsönöz a műsornak, hogy nem tévéstúdióban, hanem a kanapén, vagy éppen a hintaágyban zajlik a kvíz, ráadásul nem babra megy a játék, hiszen a nyeremény és a veszteség is kézzel fogható" - mondta el Kovács Áron.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.