2014. szeptember 02.

Héder Barna sportműsora már a TV2-n is látható

A PRO4 Sportos című műsora minden nap 10 percben tájékoztatja a sportvilág legfontosabb híreiről a nézőket.

A PRO4 Sportos című műsora minden nap 10 percben tájékoztatja a sportvilág legfontosabb híreiről a nézőket.

Hétfőtől nem csak a PRO4, hanem a TV2 programkínálatában is megtalálható a Sportos. A hét minden napján képernyőre kerülő műsor produceri teendőit továbbra is Héder Barna látja el. A Sportos különlegessége, hogy videoklip-szerűen összevágott képanyaggal jelentkezik, nincs műsorvezetője. Az esténként látható adások a hazai és nemzetközi sportélet fontos híreit, eredményeit foglalják össze 10 percben.

- A napokban készítettük el a 200. adásunkat, nagyon örülök, hogy már a TV2-n is helyet kapunk. A műsor hatalmas lehetőség a magyar sport számára is, mert a TV2 vezetőségének köszönhetően megnyitottunk egy ajtót, amelyen keresztül eddig kevéssé ismert események és sportolók is beléphetnek rengeteg új néző nappalijába – mondta Héder Barna.

Új rekord a Sport TV-n

11 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

12 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.