2018. augusztus 31.

Hello Hollywood az AMC-n

Návai Anikó Hello Hollywood című műsora szeptember 2-án 14 órakor vadonatúj epizóddal debütál az AMC műsorán.

A hetente jelentkező riportmagazin betekintést nyújt Hollywood életébe, ahol a nézők nem csak sztárokkal, de a filmek készítőivel is találkozhatnak. A fél órás epizódok tartalmas beszélgetéseket és filmes eseményeket is bemutatnak, de bepillantást engednek a legújabb mozifilmek kulisszái mögé is. Így az első részben például a „Mamma Mia! Sose hagyjuk abba” és a „Mission: Impossible – Utóhatás” is reflektorfénybe kerül, és a közel 40 felvonultatott filmes szakember közül megszólal Tom Cruise, Sandra Bullock, Cher, Tom Hanks és Dwayne Johnson is - olvasható a lapunknak elküldött közlményben.

A 10 részes Hello Hollywoodban ezúttal főszerepet kapnak az AMC sztárjai is, így például Kim Dickens, akit az AMC saját gyártású sorozatában, a Fear the Walking Dead-ben nyújtott alakítása tett igazán ismertté.

A műsor minőségét az is garantálja, hogy Návai Anikó egyedüli magyar szakemberként közel 20 éve tagja a Golden Globe-díjak odaítéléséről döntő HFPA-nak, vagyis a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezetének, így mindig első kézből értesül a legfrissebb információkról. Évente mintegy 300 filmet néz meg, és kevés olyan világsztár van, aki ne került volna a mikrofonja elé.

A Hello Hollywood új részei vasárnaponként 14 órától láthatók az AMC-n.