2013. január 28.

Hetedszer is Nova

Tovább tombol a programbőség a csehországi televíziós piacon. A legnagy szereplő új csatorna indítására készül, mégpedig hamarosan.

Tovább tombol a programbőség a csehországi televíziós piacon. A legnagy szereplő új csatorna indítására készül, mégpedig hamarosan.

A piacvezető CME médiaház tulajdonában lévő TV Nova nemsokára újabb, sorrendben hetedik adóját is elindítja. (Legutóbbi startjukról alig pár hete számoltunk be. Akkor Smichov néven indítottak humoros műsorokat kínáló csatornát.)

Hogy ott mi lesz látható, azt egyelőre nem kötötték a közönség orrára. Jan Andrusko cégfőnök legalábbis jótékony homályban hagyta ezt a kérdést, amikor a minap helyi médiumoknak nyilatkozott.

Ha igaznak bizonyulnak a hírek, hogy február elején mutatkozik be a Nova-család legújabb tagja, akkor azzal egyben a médiaház csehországi jelenlétének tizenkilencedik évfordulóját is megünnepelheti a cég.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

7 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

8 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.