Sz.D. 2012. február 24.

Hétfőn újul meg az RTL Klub

A kereskedelmi csatorna hétfőtől teljesen megújult esti programstruktúrával jelentkezik.

A kereskedelmi csatorna hétfőtől teljesen megújult esti programstruktúrával jelentkezik. Jön az 1 perc és nyersz, Friderikusszal tér vissza a Legyen ön is milliomos, több hónapnyi leállás után megint lesz Heti Hetes, és vadonatúj epizódokkal jelentkező amerikai sikersorozatok várják a nézőket.

Az RTL Klub jövő héttől teljesen megújítja programstruktúráját. A Barátok közt, a Híradó és a Fókusz kivételével teljesen új műsorokat láthatnak majd a piacvezető csatorna nézői.

fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám
Friderikusz visszatér az RTL-re
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám

Február 27-től minden hétköznap 19.05-től indul Sebestyén Balázs vezetésével az 1 perc és nyersz!. Ezt követi majd a Fókusz és a Barátok közt. Hétfőnként a 21.20-as sávban jön a Dr. Csont, a népszerű amerikai sorozat, mely még soha nem látott epizódokkal folytatódik. Keddenként a Barátok közt után visszatér új részekkel A mentalista, amit a Grace Klinika legújabb évada követ. Február 29-én, szerdán, 21.20-tól indul a Legyen Ön is Milliomos! Friderikusz Sándor vezetésével. A vetélkedő után, 22.20-tól a Házon kívül, majd a XXI. Század látható az RTL Klubon. Péntekenként a Barátok közt után az egyik legnépszerűbb amerikai sorozat a CSI: Miami helyszínelők lesz, amit 22.15-től a Gyilkos Elmék új évada követ.

Márciustól a csütörtök és vasárnap este a filmekről szól majd az RTL Klubon. Március 1-jén, hétfőn 21.20-tól Whitney Houston emlékére a Több mint testőr című filmet, március 3-án, szombaton 19.30-tól A Karib tenger kalózait adják, míg március 4-én, vasárnap 20 órától az Anne Hathaway és Kate Hudson főszereplésével készült Csajok háborúja című film lesz látható a kereskedelmi tévé műsorán. Március első vasárnapján ismét szokott időben jelentkeznek a humor nagyágyúi, ugyanis visszatér a Heti Hetes.

Friderikusz annak ellenére lesz ismét az RTL képernyőse, hogy évekkel ezelőtt igen jelentős - több mint 300 millió forint nagyságrendű - kártérítési per volt közte és az RTL Klub között a Meglepő és Mulatságos nevű esti showműsor megszüntetésének körülményei kapcsán, és a két fél között igencsak elmérgesedett a viszony. A mostani fejleményre a magyarázat az lehet, hogy annak idején óriási, nem egyszer rekord nézettséget produkált a népszerű televíziós showman műsora, és talán hasonló sikert remél ismét a csatorna az egykoron Vágó István, majd Fábry Sándor által vezetett, egy ideje viszont szünetelő kvízműsornak a showman közreműködésével történő feltámasztásától.

Címkék: rtl


Halottak hete a Hajnaliban

1 napja

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora november első hetében mindenszentek ünnepére és a halottak napjára emlékezik. A zenei összeállításban az ünnephez illő dallamok szólalnak meg erdélyi vonósbandák előadásában.