MTI 2016. november 21.

Hetvenötmillió vidéki rádióknak

Hetvenötmillió forintot kapnak vidéki rádiók, Hódmezővásárhelytől Szentendréig huszonöt műsor nyert el egy éven át tartó támogatást a Magyar Média Mecenatúra programban.

A kereskedelmi és közösségi rádiók 62,5, míg a kisközösségiek 12,5 millió forintot kapnak.

Hírműsor kategóriában a szigetszentmiklósi Lakihegy Rádió, a Rádió Szentendre, az Európa Rádió debreceni, sátoraljaújhelyi és miskolci adója, az ugyancsak miskolci Csillagpont Rádió, az egri FM7, a tiszafüredi Tisza-tó Rádió, a békéscsabai Mega Rádió, az Érd FM, a Rádió Dabas, a Fehérvár Rádió, valamint a hódmezővásárhelyi Rádió 7 pályázott sikerrel - írták.

Szolgáltató magazin kategóriában is támogatáshoz jutott a Rádió 7, a Mega Rádió és az Érd FM, hozzájárulnak továbbá a székesfehérvári Alpha Rádió, a Bajai Rádió, a paksi Fortuna Rádió, a szolnoki Aktív Rádió, a Berettyó Rádió, a kiskunmajsai Sirius Rádió, a pécsi Rádió 1, a kalocsai Korona Rádió és a Rádió Szarvas költségeihez.

Úgy fogalmaztak, hogy a médiatanács a szolgáltatók sokszínűségének elkötelezett támogatója, pályázataival évek óta segít a stúdióknak, és a célja a jövőben is az, hogy tevékenységével hozzájáruljon a hallgatók tájékozódásához helyi ügyekben.

 

 Lángosról posztolunk a legtöbbet

34 perce

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

4 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.