2012. október 24.

Híradós app a közmédiától

Péntektől okostelefonon is nézhető az M1 Híradója - számolt be az MTI.

Péntektől okostelefonon is nézhető az M1 Híradója - számolt be az MTI.

Október 19-től okostelefonon és táblagépen is nézhető az M1 Híradója, írja az MTI. A Híradó néven elérhető alkalmazást Android, iOS és Windows7 környezetre fejlesztette Ősi György, az MTVA munkatársa. A jövőben Windows8 alatt is elérhető lesz.

Gulyás István, az MTVA hírigazgatója elmondta: az alkalmazás segítségével a teljes híradót meg lehet nézni, akár egyben, akár rovatonkénti bontásban. A videoanyag naponta háromszor frissül, az M1 műsora után. A címlapon a húsz legfontosabb hírt láthatják a felhasználók, akik az oldal képgalériájában is böngészhetnek.

Az MTI szakmai felügyelete mellett készült app a köztelevízió negyedik mobilalkalmazása. Eddig a Forma-1-et, a futball Eb-t és az Olimpiát lehetett így követni. A három alkalmazást együttesen mintegy negyedmillióan töltötték le a webáruházakból - közölte az MTVA.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

8 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.