2012. október 24.

Híradós app a közmédiától

Péntektől okostelefonon is nézhető az M1 Híradója - számolt be az MTI.

Péntektől okostelefonon is nézhető az M1 Híradója - számolt be az MTI.

Október 19-től okostelefonon és táblagépen is nézhető az M1 Híradója, írja az MTI. A Híradó néven elérhető alkalmazást Android, iOS és Windows7 környezetre fejlesztette Ősi György, az MTVA munkatársa. A jövőben Windows8 alatt is elérhető lesz.

Gulyás István, az MTVA hírigazgatója elmondta: az alkalmazás segítségével a teljes híradót meg lehet nézni, akár egyben, akár rovatonkénti bontásban. A videoanyag naponta háromszor frissül, az M1 műsora után. A címlapon a húsz legfontosabb hírt láthatják a felhasználók, akik az oldal képgalériájában is böngészhetnek.

Az MTI szakmai felügyelete mellett készült app a köztelevízió negyedik mobilalkalmazása. Eddig a Forma-1-et, a futball Eb-t és az Olimpiát lehetett így követni. A három alkalmazást együttesen mintegy negyedmillióan töltötték le a webáruházakból - közölte az MTVA.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

28 perce

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.