2010. október 28.

Hispanókra hajtanak

Új lendületet vett a mexikói Televisa médiacsoport terjeszkedése, amely odahaza és az USA piacán is erősít.

Új lendületet vett a mexikói Televisa médiacsoport terjeszkedése, amely odahaza és az USA piacán is erősít.

A cég nemrég jelentette be, hogy 1,2 milliárd dollárt fektetett az adósságok szorongatta Univision-ba. Az ügylet lényege, hogy a partner korlátlan hozzáférést kap a Televisa tartalmaihoz, ugyanakkor magasabb hányadot fizet tévés bevételeibők a Televisának.

Az egyezség szerint a mostani, kilenc és fél százalék alatti hányadot évek alatt tizenkét százalék közelébe emelik. Az Univision így tőkéhez jut, a „megmentő” pedig erősíti pozícióit a spanyol ajkú amerikaiak körében. Becslések szerint ez a népességévi ezer milliárd dollár körül költ. A társaság emellett azt is tervezi, hogy belép a mexikói mobilpiacra.

 

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

6 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

13 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.