2020. február 12.

Hivatalosan is nagytulajdonos lett a Delta Csoport holdingcége

Bejegyezte a Fővárosi Törvényszék az Est Media Nyrt. tőkeemelését, amivel a Deltagroup Holding Zrt. hivatalosan is a tőzsdei társaság nagytulajdonosává vált – jelentették be a BÉT honlapján.

A Fővárosi Törvényszék február 10-án arról tájékoztatta az Est Media Nyrt.-t, hogy bejegyezték a társaság decemberben elhatározott alaptőke-emelését. A tőzsdei cég részvényeinek száma a bejegyzést követően 125 millió darabbal, 258 millió darabról 383 millió darabra, jegyzett tőkéje pedig 201,24 millió forintról 298,74 millió forintra nőtt.

A Delta Csoport és az Est Media közötti tranzakció 2019. december 11-én zárult le sikeresen. A megegyezés értelmében bocsátott ki az Est Media zárt körben 125 millió darab, 210 forintos kibocsátási értékű, 0,78 forint névértékű részvényt a Delta Csoport holdingcége, a Deltagroup Holding Zrt. számára, amivel az a tőzsdei társaság nagytulajdonosává vált - írják.

FRISSÍTÉS:

A cikk megjelenését követően az Est Media Nyrt. jelezte, hogy az általuk küldött sajtóközleményben pontatlanul állították, hogy az Est Media Nyrt. tőkeemelésének bejegyzésével a Deltagroup Holding Zrt. hivatalosan is a tőzsdei társaság nagytulajdonosává vált, mivel a részvények megkeletkeztetésére még nem került sor.

Újra együtt a Jóbarátok sztárjai

48 perce

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg - írja az MTI.

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

2 napja

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.