2010. június 30.

Hódít a hibridtévé

Minden ötödik német háztartásban van már hibrid tévé, az arány pedig rohamosan nő a következő években is – vetíti előre egy tanulmány.

Minden ötödik német háztartásban van már hibrid tévé, az arány pedig rohamosan nő a következő években is – vetíti előre egy tanulmány.

A berlini Gold Media adatai alapján 2015-ben már minden harmadik otthonban lesz ilyen készülék. Ez összesen 23 millió darabot jelent majd. Ezért aztán már nagyban zajlik a harc a tévék, illetve az azokhoz kapcsolható eszközök gyártói között: melyik cég hasíthat ki magának nagyobb szeletet a mind terebélyesedő tortából.

A szakemberek ennek ellenére úgy számolnak, hogy rövidtávon nem tör ki forradalom a német nappalikban, s a tévé egyhamar nem váltja ki (vagy le) a számítógépet, mint a legjellemzőbb internet-elérési eszközt. Ennek ellenére fejlődőképes ágazatnak tűnik azon navigációs eszközök piaca, amelyek „kézen fogják” az adat- és kínálattengerben tévelygő felhasználók hadát.

 

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.