2016. augusztus 29.

Hokit és motort hoz a Spíler

Egyre több érdekes tartalommal vértezi fel magát a nemrég indult sportcsatorna.

A Spíler TV újabb sportközvetítések jogait szerezte meg, így ősztől az NHL és a Jégkorong Világkupa mérkőzéseit, 2017-től pedig a Gyorsaságimotoros-világbajnokság, a MotoGP futamait is láthatják a TV2 Csoport csatornájának előfizetői.

A TV2 Csoport nagyszabású program-invesztíciójának részeként augusztus 13-án elindult a cégcsoport új csatornája, a Spíler TV. A férfias szórakozást kínáló televízió a Premier League (2016-2019) mérkőzései mellett további, Magyarországon is nagy rajongótáborral rendelkező bajnokságokat hoz el nézőinek – áll közleményükben.

A kínálatban helyet kapott az észak-amerikai profi jégkorongliga, az NHL 2016-17-es bajnoki mérkőzéseinek élő közvetítése, akárcsak a Jégkorong Világkupa valamennyi viadala. (A nemzetközi versenyt 2004 óta most először rendezik meg, szeptember 17 és október 1. között Torontóban.)

A jeges sportág mellett a technikai sportok szerelmeseinek is megéri majd a Spíler TV-re kapcsolni, ugyanis a MotoGP 2017-es futamait is itt láthatják majd a sportág rajongói. A világ első számú motoros sorozatát 8 hónapon át követhetjük 5 kontinensen és 14 országon át. A 2017-es szezon március 20-án Katarban rajtol. A futamokról a TV2-n összefoglalót láthatnak majd.

A Spíler TV és a Spíler TV HD elérhető a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft Extra TV és Tarr MobilTV csomagjaiban.