2013. június 24.

Holland Netflix

Európa egyik leghívogatóbb piacán terjeszkedik az amerikai filmszolgáltató. Részleteket később közölnek.

Európa egyik leghívogatóbb piacán terjeszkedik az amerikai filmszolgáltató. Részleteket később közölnek.

Így most egyelőre csak annyit tudható, hogy még az év vége előtt elindulnak Hollandiában. A cég ennek megfelelően már el is idnította helyi honlapját, amelyről azonban az alapinformációk sem tudhatóak meg.

Sem a szolgáltatás árazását nem kötik egyelőre a potenciális ügyfelek orrára, sem azt, pontosan mely tartalmak lesznek letölthetőek játékkonzolra, okostelefonra, számítógépre, táblagépre, tévére.

Az viszont már tudható, hogy a kínálatban egyaránt helyet kapnak a nagy hollywoodi stúdiók és a cég saját filmjei. A három éve nemzetközi terjeszkedésbe kezdett Netflix 36 millió ügyfele között még mindig 29 millióan az Egyesült Államok polgárai.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.