2013. június 24.

Holland Netflix

Európa egyik leghívogatóbb piacán terjeszkedik az amerikai filmszolgáltató. Részleteket később közölnek.

Európa egyik leghívogatóbb piacán terjeszkedik az amerikai filmszolgáltató. Részleteket később közölnek.

Így most egyelőre csak annyit tudható, hogy még az év vége előtt elindulnak Hollandiában. A cég ennek megfelelően már el is idnította helyi honlapját, amelyről azonban az alapinformációk sem tudhatóak meg.

Sem a szolgáltatás árazását nem kötik egyelőre a potenciális ügyfelek orrára, sem azt, pontosan mely tartalmak lesznek letölthetőek játékkonzolra, okostelefonra, számítógépre, táblagépre, tévére.

Az viszont már tudható, hogy a kínálatban egyaránt helyet kapnak a nagy hollywoodi stúdiók és a cég saját filmjei. A három éve nemzetközi terjeszkedésbe kezdett Netflix 36 millió ügyfele között még mindig 29 millióan az Egyesült Államok polgárai.

Lezárult az AranyCORE zenebajnokság

7 perce

A Foreland lett a zenebajnokság legnépszerűbb zenekara. A zsűri első helyezettje a Fák Alatt Zenekar, a különdíjat pedig az Evilági Zenekar veheti majd át. A zsűri és a közönség összesen 65 dal közül választhatott.

Aranyeső a Viasat Worldnél

19 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.