2012. október 16.

Holland árháború indulhat

A franciaországihoz hasonló, gyilkos árharc törhet ki a holland mobilpiacon a hónap végére tervezett frekvencia-aukció következményeként.

A franciaországihoz hasonló, gyilkos árharc törhet ki a holland mobilpiacon a hónap végére tervezett frekvencia-aukció következményeként.

A most a KPN-Deutsche Telekom-Vodafone trió alkotta piac versenyének élesedését várja a kormányzat az árveréstől, ezen keresztül pedig azt, hogy javulnak a szolgáltatások a 16 és fél millió ember 20 millió aktív SIM-kártyáját kiszolgáló hálózatokban.

A harmincnál is több helyi virtuális szolgáltató közül elemzők szerint a Tele2 szállhat be eséllyel a versenybe, akárcsak a média- és a kábeliparban is érdekelt Liberty Global és a Ziggo.

Szakmai vélekedések szerint csak olyan agresszív árharccal szerezhet érdemi piaci részesedést az új belépő, amilyet a francia Free Mobile is vív a maga piacán. Ennek eredményeként sajtóhírek szerint harmadával-negyedével csökkent az ottani mobilcégek profitrátája.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.