2020. május 18.

Home Foglalóval és értékes nyereményekkel tértek vissza a stúdióba Balázsék

Hétfőtől Balázsék a Home Foglalóban játékokkal, rengeteg nyereménnyel várják a hallgatókat.

Számtalan emlékezetes pillanat, rengeteg élmény fűződik a Balázsék tavaszi és őszi road show-jához, amelyek nem csak a hallgatók, hanem a műsorvezetők számára is fontosak. Májusban a koronavírus-helyzet miatt Sebestyén Balázsék élőben nem látogathatnak el személyesen az ország öt városába, de a rádió kreatív csapata megtalálta a megoldást, hogy sem a hallgatók, sem a szponzorok ne maradjanak játék, nyeremények és izgalmas, szórakoztató tartalom nélkül. A hazai rádiózás történetében egyedülálló módon road show helyett home show részesei lehetnek reggelente a rádiózók, akik számos nyereményért játszhatnak is a Home Foglaló névre keresztelt adásokban, persze rendhagyó módon, személyes jelenlét nélkül.

Eddig a kitelepüléseken Balázsék állították különféle feladatok elé a játékos kedvű hallgatókat, a kocka most megfordul, a road show formátumát egyedi, kreatív formátummá alakították, a vicces feladatokat pedig a műsorvezetőknek kell teljesíteniük. A Home Foglalóban így most először nemcsak azoknak van esélye nyerni, akik a road show által érintett városokban élnek és kilátogatnak a helyszínre, hanem minden hallgatónak.

“Törekedtünk arra, hogy ebben a mindenki számára új helyzetben találjunk megoldást, a hallgatóink érdekes tartalomhoz jussanak, és közben a szponzoraink számára innovatív, izgalmas megjelenési lehetőséget nyújtsunk” - mondta el Sivák Péter, a RadioFactory Kft. programigazgatója.

Balázsék a stúdióból jelentkeznek, két héten át játszanak majd a vállalkozó kedvű szerencsésekkel. A hallgatók naponta nyerhetnek, értékes tárgynyereményekkel vagy naponta akár kétszer 50 ezer forint készpénzzel is gazdagodhatnak, miközben a műsorvezetők végrehajtják a rájuk bízott szórakoztató, vicces feladatokat.