2011. november 03.

Hosszabbított Az Év Honlapja

Két héttel tovább lehet nevezni a versenyre, amelyet idén tizedik alkalommal rendeznek meg.

Két héttel tovább lehet nevezni a versenyre, amelyet idén tizedik alkalommal rendeznek meg.

Két héttel meghosszabbították a nevezési határidőt, így november 13-ig várja a nevezéseket Az Év Honlapja verseny, melyet idén tizedik alkalommal rendeznek meg.

A pályázat eddigi 22 kategóriája három újabbal - Márkázott digitális megoldások, Közösségi marketing megoldások és Mobil marketing alkalmazások - bővült.

Szintén zajlik egy közönségszavazás, a verseny Facebook oldalán, illetve a pályázat lezárultával a verseny honlapján is lehet voksolni

A díjátadóra 2011. december 2-án, Budapesten kerül sor a Hotel Héliában, ahol online workshopot is tartanak. A díjátadó után pedig születésnapi afterpartyval várják a résztvevőket.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.