2017. november 27.

Idén lesz karácsony Kevin nélkül?

″Háromszor volt már. Maguk a filmek meg még sokkal többször. Néha váltani kell…″ - mondta Kolosi Péter a 24. hu-nak adott interjújában.

"Az RTL Group társ-vezérigazgatója azzal kezdte magyarországi látogatását, hogy tartott egy meetinget, és az összes dolgozónak a szemébe nézve nagyon komolyan elmondta, hogy az RTL-nek nincsenek kivonulási tervei" - mondta a csatorna vezérigazgató-helyettese.

A 24. hu interjújában szó esik Kolosi Péter közösségi média szokásairól: "Néha viszket a tenyerem, de nem csinálok semmit." A TV2-vel kapcsolatban pedig megjegyzi: "Mi nem szeretjük háborúnak nevezni a versenyt, amelyben piaci szereplők vetélkednek."

"Az, hogy mikor mennyi politikával foglalkozik az RTL híradója, az nagyon komolyan függ az aktuális nézői igényektől. Meg lehet nézni, milyen távolságban van a Híradó és a Tények nézettsége. Tényleg volt olyan időszak, amikor azt éreztük, az emberek nem akarnak politikát nézni, apatikusak voltak. Ez meghatározta a fő híradónk karakterét. Ezen mindenki sokat sajnálkozott, de a világban máshol is átalakultak a fogyasztói igények. Emlékszem arra, amikor a német RTL akkori hírigazgatója panaszkodott, mert korábban el nem tudta volna képzelni, hogy a híradójuk beszámol a milánói Fashion Weekről, most meg tudósítójuk van a helyszínen" - magyarázza Kolosi Péter.

A megváltozott médiafogyasztási szokásokon, Baló György esetleges távozásán, illetve a TV2 etikátlan eszközein túl szó esik a Reszkessetek betörők moziról is, amely vélhetően idén nem kerül adásba.