2010. február 18.

Ifjonc a Majtényi-akolból az ORTT élén?

A ciklus utolsó munkanapján dönthet a médiahatóság új elnökéről a parlament. A kérdés csak az, kap-e egyzserű többséget a hivatali elődjével összedolgozó jelölt. Ha igen, az generációváltást jelentene a testület életében.

Az 1977-es születésű, Pécsen adjunktuskodó, eleddig inkább tudományos, mint gyakorlati kérdésekben számít ismertnek, noha nem kell neki megmutatni, mi hol van a Reviczky utcai ORTT-bázison: a nem egészen másfél év után, november végével lemondó Majtényi László mellett is volt tanácsadó.
Első nyilatkozatában szakmai alapú működést ígért Polyák Gábor arra az esetre, ha elegendő voksot kap a köztársasági elnök és a kormányfő csütörtökön bejelentett személyi javaslata.
Portálunk szakmai elképzeléseire vonatkozó kérdését csütörtökön elhárította Polyák Gábor, mondván: erről akkor nyilatkozik, ha elnyerte a megbízatást.

Kódolatlan VIASAT 3 közel egy hónapon át

2 órája

Március 25. és április 22. között a VIASAT3 műsorait kódolatlanul érhetik el a nézők a MinDig TV több, mint 750 ezer felhasználóval rendelkező kínálatában és a mindiGO TV felületén is.