2017. november 23.

Index: Új tulajdonosnál a Fidelio.hu

A Fidelióban továbbra is elérhető lesz a részletes budapesti színházi és koncertműsor, míg a Fidelio.hu országosan közli a programokat.

Az egyik legnagyobb hazai kulturális portál, a 15 éves Fidelio.hu, a portálhoz tartozó nyomtatott Fidelio Magazin, valamint a KULT50 kiadvány idén december 1-től a Programmagazin Kiadó Kft.-nél folytatják a működésüket. (A korábbi tulajdonos a PORT.hu Kiadó Kft. volt.) A portált és a lapokat készítő szakemberek ugyanazok maradnak - írja az Index.

Hozzáteszik: a tulajdonosváltással párhuzamosan megkezdődött a portál és a magazin külső és belső megújulásának előkészítése. A tervek között szerepel a jelenlegi rovatok bővítése, különös tekintettel a könyves tartalomra. A nyomtatott kiadványban hamarosan láthatók is ezek a változások: a december közepén megjelenő, 2018. januári lapszám már az új dizájnnal jelentkezik. Elindul Színház után nevű rovatuk is gasztronómiai és a szórakozással kapcsolatos egyéb ajánlatokkal.

Címkék: média index fidelio

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

1 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

2 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.