2013. január 11.

Indul A Nagy Duett

A második évadot februártól láthatják a nézők a SuperTV2 műsorán.

A második évadot februártól láthatják a nézők a SuperTV2 műsorán.

Februárban startol A Nagy Duett második évada, de - a korábban közölteknek megfelelően - ezúttal nem a TV2, hanem "kistestvére", a SuperTV2 tűzi műsorára a celebes-éneklős műsort. A műsort a Liptai Claudia-Till Attila páros vezeti. A zsűrit pedig a 2011-es első kiadáshoz hasonlóan Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor alkotja. A műsor zenei producere az első évad egyik profi énekese, Bereczki Zoltán lesz.

"Az első évad sikerét látva, az elmúlt másfél évben rengeteg ismert énekes szegezte nekem a kérdést: tervezünk-e újabb Nagy Duettet, mert szívesen részt venne benne. Jó néhány TV2-es képernyős kolléga is jelezte: látva az adásokat, kedvet kapott ahhoz, hogy kipróbálja magát énekesi szerepkörben. Jelentkezőkből tehát nem volt hiány, ezért rendkívül erős névsorral és gyakran igen meghökkentő párosításokkal vágunk neki a műsor következő szériájának" - mondta el Illés Gabriella, a TV2-csoport kábelcsatornáinak kreatívvezetője.

 

 

 

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

3 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.